Kennismaken

Beste ouders/verzorgers,

Wij willen u graag laten ervaren hoe we werken op Daltonschool de Klimop. U krijgt dan een idee hoe wij omgaan met leren leren. Onze creatieve leerkrachten bedenken vanalles om de kinderen enthousiast te maken. U kunt dan denken aan creatieve instructies voor taal en rekenen. Leren leren zodat je het straks zelf kunt! 
Er is ook veel aandacht voor lezen en voorlezen. Door veel te lezen en voorgelezen te worden leren kinderen 1000 nieuwe woorden per jaar. Dat is een mooi cadeau voor je leven lang.

Op de open dag op donderdag 16-02-'23 bent u van harte welkom voor een rondleiding van 10.30 -12.00 uur. Naast de open dag zijn er tevens twee ochtenden ingepland waarbij u in de groepen 1-2 binnen kunt lopen en uw kind mee kan spelen in de groep. De deur staat voor u open!

  • donderdag 02-03-23 van 8.45 uur tot 10.00 uur op beide scholen
  • maandag 06-03-2023 van 8.45 uur tot 10.00 uur op beide scholen

Heeft u interesse om (buiten de opendag om) bij ons een kijkje te komen nemen, wilt u graag een kennismakingsgesprek of een informatiepakket? Dan kunt u contact opnemen met onze directeur Antoinette Bongers.
Vul a.u.b onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen, 0485-342267. 
Een afspraak kan het hele jaar door gemaakt worden. Een rondleiding door de school, informatie over de school en een kijkje in de groepen, is tijdens het kennismakingsgesprek vaste prik.
Heeft u uw keuze gemaakt, dan kunt u uw kind schriftelijk aanmelden met een inschrijfformulier.
Daarna nodigen wij u, 6 tot 8 weken voordat uw kind 4 jaar wordt, uit voor een intake gesprek. We hebben het dan over de ontwikkeling van uw kind en de gang van zaken op school. We overleggen samen hoeveel dagen of dagdelen (maximaal 5) uw kind komt oefenen, voordat het bij ons op school gaat starten. 
Als uw kind 4 jaar wordt mag hij/zij, meteen naar school. Is de verjaardag in juni, juli of september, dan overleggen we even samen.

Tot ziens op de Klimop!

Contactformulier